Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

123 Feest Compleet

2 min gelezen

In april zijn wij getrouwd in onze tuin. Wij wilden graag een perfect feest hebben en hadden zelf niet genoeg meubels en dat soort dingen. Daarom hebben we alles gehuurd bij een partyservice bij ons uit de buurt. We komen zelf uit Tilburg en we hebben gekozen voor 123feestcompleet.nl uit Waspik. Dit is een drankenhandel, maar ze verhuren ook een heleboel feestbenodigdheden, van tafels tot bestek. Wij hebben zelf alles gehuurd en dat was allemaal heel prima te doen.

We hebben eerst gebeld om te zeggen dat we een bruiloft hadden en de medewerker was heel aardig en feliciteerde ons ook meteen. Daarna hebben we een lijstje doorgegeven van wat we ongeveer allemaal wilden, maar we hadden ook gezegd dat de medewerker zelf mocht kijken of er misschien nog iets anders bij moest. We hebben gewoon gezegd met hoeveel personen we waren en hoe groot de ruimte was waar het feest plaats ging vinden en toen heeft de medewerker alles voor ons geregeld.

Op de grote dag waren ze ook super op tijd en hebben ze zelf alles voor ons klaargezet en in elkaar gezet zodat we daar zelf geen tijd aan hoefden te besteden. De volgende dag kwamen ze ook alles weer ophalen en de factuur kwam netjes per mail, dat is ook fijn want dan hoef je daar allemaal niet aan te denken. Het waren ook allemaal super mooie kwalitatieve spullen en de aankleding was ook echt super.

Al met al zou ik John van Pas echt ontzettend aanraden bij iedereen die een feest gaat vieren dat groter is dan dat je zelf aankan, want je hoeft echt bijna niks te regelen en de prijs viel ook echt heel erg mee. Echt een aanrader!

Meer verhalen