Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Bezoek je vaak concerten in Nederland?

1 min gelezen

Ben je een regelmatige bezoeker die vaak naar concerten in Nederland gaat, dan heb ik een leuk adres voor je. Bij Coco Records een sfeervolle platenzaak te Zaandam is het mogelijk om deze kaarten te kunnen bestellen. Regelmatig verkopen zij concertkaartjes van diverse artiesten. Maar niet alleen kaarten zijn hier in deze winkel te koop, ook kan je hier naar muziek luisteren en kopen. Ben je op zoek naar een bepaalde artiest en heb je deze nog niet kunnen vinden, vraag dan gerust de hulp van één van de medewerkers. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, dan moet je hun website in de gaten houden. 

Kaartjes voor een optreden van mijn favoriete band

Nadat ik de mogelijkheden van Coco Records had gekregen om via hun aan kaartjes voor concerten in Nederland te komen, heb ik hun website goed in de gaten gehouden. Al jaren was ik op zoek waar en wanneer mijn favoriete band optrad. Elke keer was ik net te laat om een kaartje te kunnen bemachtigen en dat gaat nu niet meer gebeuren. 

Eindelijk is mijn droom uitgekomen en heb ik tickets kunnen kopen voor de voorstelling van mijn favoriete band. Een lang gekoesterde droom is hiermee uitgekomen.