Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Breingoed voor de beste hulp!

1 min gelezen

Vandaag is het tijd voor een nieuw artikel. Ik heb vandaag weer een nuttige tip voor u en ik weet vrijwel zeker dat veel mensen hier wat aan kunnen hebben. Ik ga het vandaag over Breingoed hebben omdat deze praktijk mijn zoontje enorm goed geholpen heeft. Mijn zoontje heeft ADHD, dit houdt in dat hij erg druk kan zijn. We hebben hier thuis wel eens last van maar ook zijn school prestaties lijden eronder. Hij kan zich namelijk niet concentreren en hierdoor presteert hij minder. Buiten dat horen we ook regelmatig dat mensen het storend vinden dat hij zo druk is.

Omdat mijn zoontje en zijn omgeving last hadden van zij drukke gedrag besloten we opzoek te gaan naar een oplossing. Mijn vrouw en ik hebben wat rond gevraagd in onze omgeving en dankzij een goede vriendin van mijn vrouw kwamen we uit bij Breingoed. Deze praktijk geeft trainingen die ervoor zorgen dat kinderen met AHDH of ADD rustiger worden. Toen wij dit hoorde namen we meteen een kijkje op de website, hier raakte we ervan overtuigd dat we bij deze praktijk moesten zijn voor ons zoontje.

Een geweldig idee!

Nadat wij contact opnamen met het bedrijf besloten we om ons zoontje meteen een eerste training te laten volgen. Hij gaf zelf aan dat hij het leuk vond en inmiddels gaat hij al een tijdje naar de trainingen. Hij is nu veel rustiger en daar zijn we uiteraard erg blij mee en hij zelf natuurlijk ook.