Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

De beste rookhokjes bij Bouw-handel.nl

1 min gelezen

De webshop Bouw-handel.nl is gespecialiseerd in de verkoop van verschillende bouwmaterialen. Zij verkopen onder andere lichtkoepels, dakramen, ladders en meer. Zij hebben een showroom voor de lichtkoepels, deze is gevestigd in Nieuw-Vennep. 98% van de leveringen wordt gedaan binnen 1 week. U kunt er ook voor kiezen om zelf uw producten op te halen. Dit kan op het kantooradres in Aalsmeer. Naast de bouwmaterialen hebben zij ook een groot assortiment rookhokjes.

Waarvoor zijn rookhokjes bedoeld

Rookhokjes zijn er al een lange tijd. Er mag niet gerookt worden binnen ziekenhuizen, horecagelegenheden en sommige rookvrije ruimtes. In Nederland zijn er ontzettend veel mensen die roken. Bij veel kantoren staat er buiten zo’n rookhok. Voor andere medewerkers die niet roken kan het erg vervelend zijn als er iemand een sigaret staat te roken. Deze rokers hebben nu een speciaal plekje. Rookhokjes hebben een prullenbak. Deze is er om onder andere vervuiling van weggegooide sigaretten te voorkomen.

 

 

Grote keuze

De webshop Bouw-handel.nl heeft een groot assortiment rookhokjes. Er is een mogelijkheid om extra’s toe te voegen en er een bijvoorbeeld zitbank in te plaatsen, verlichting, een verwarming of zelfs een kleur te kiezen. De hokken komen zonder deur, de optie is om een scharnier deur te plaatsen. Deze kunt er bij aanschaffen. Bij Bouw-handel.nl zijn er direct rookhokken te bestellen met plek voor 6 tot 10 mensen. Het rookhok is te stylen naar keuze. Van tevoren worden de hokjes compleet voor gemonteerd en geheel gebruiksklaar opgeleverd. De prijzen zijn daarom ook inclusief levering.