Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

De coin Verge

1 min gelezen

De cryptovaluta Verge richt zich op privacy. Verge onderscheid zich van andere zogeheten ‘privacy-coins’ door zijn Wraith Protocol. Dit protocol is inmiddels gereleased (iets wat nogal wat voeten in de aarde had). Het Wraith Protocol zorgt ervoor dat de gebruiker kan kiezen of een transactie in normale modus of in een soort incognitomodus verstuurd moet worden.

Dit is iets wat tot nu toe nog geen enkele andere cryptovaluta biedt. Er zijn uiteraard crypto’s die je een normale transactie laten versturen en ook privacy crypto’s die volledige privacy aanbieden.

Maar geen enkele cryptocoin bied je de keuze tussen de 2 opties op dezelfde blockchain. Het Wraith Protocol heeft dus een zeer praktische functie. Er zijn namelijk zat voorbeelden te bedenken van situaties waarin je niet wil dat alle informatie ‘openbaar’ op de blockchain staat. Wat dacht je bijvoorbeeld van bedrijven of mensen met een groot vermogen. 

Waar kan ik Verge het beste kopen?

Bitvavo is 1 van de jongste exchanges van Nederland en is gevestigd in Amsterdam. Cryptocurrency’s kunnen makkelijk betaald worden met iDeal! Naast dat kan je nog veel verhandelen in onder andere ETH, DASH, en veel meer! .

Zoals je ziet heeft Bitvavo een enorm breed aanbod op verschillende cryptovaluta’s die je vervolgens kan traden tegen eerlijke koersprijzen! Daarnaast hebben ze ook de beschikking over een eigen online cryptocurrency wallet.

Verge kopen