Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

De perfecte Muursticker!

1 min gelezen

Laatst had ik in een keer het idee om mijn huis wat op te vrolijken. Ik vond dat mijn woonkamer weer iets nieuws nodig had alleen ik wist niet zo goed wat. Meestal als ik mijn
huis een beetje wil opvrolijken kijk ik op het internet naar leuke ideeën van andere mensen. Ik lees veel andere blogs om inspiratie op te doen en laatst kwam ik weer wat leuks tegen! Ik kwam namelijk op een blog van iemand terecht die een leuke muursticker had laten maken. Dit leek mij ook wel wat en daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een goede aanbieder. Ik kwam toen uit op de website van WindowDeco, hier kan je je eigen muurstickers creëren! Dit is perfect voor op je muur en buiten dat kan je het kopen voor een erg leuke prijs!

Echt een top aankoop!

Op de website zag ik erg veel leuke producten maar eigenlijk vond ik een muursticker echt het mooist. De sticker waar ik het over heb is een prachtige blauwe zee. Als ik dit prachtige plaatje zie denk ik meteen weer aan de zomer! Dit is echt iets wat ik in mijn woonkamer wilde hebben en daarom heb ik het ook meteen besteld. Ik kan niet wachten tot dat ik het binnen krijg en tot die tijd verheug ik me er op! Lijkt jou dit ook wat? Kijk dan op de website voor meer info!