Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Declaré, ken jij dit merk al?

2 min gelezen
Huidverzorging

Declaré, wanneer je nog niet bekend ben met dit merk dan raad ik je aan om eens te kijken op de website, beautyfashionshop.nl. Zelf heb ik deze website van mijn moeder als tip gekregen omdat ik op zoek was naar een geschenk voor haar verjaardag. Ik wilde haar iets geven waar zij ook echt iets aan heeft en daarom heb ik haar om advies gevraagd. Omdat zij ook dit merk gebruikt, vertelde zij mij dat haar producten op beginnen te raken. Dus zij kon wel weer een nieuwe voorraad kan gebruiken. Daarom ben ik eens gaan kijken wat ik allemaal voor haar wil bestellen. Toen ik de informatie las op de website, bedacht ik mij dat mijn moeder wel eens gelijk kan hebben. In het feit dat dit merk ook wel wat zou kunnen zijn voor mijn huid. Het merk, Declaré heeft namelijk verschillende lijnen voor alle soorten huidtypen.

 

Declaré

Declaré voor mijzelf en voor mijn moeder

Declaré is helemaal niet duur en dat maakt het ook zo leuk om een heel pakket samen te stellen om cadeau te geven aan mijn moeder. Voor mijzelf heb ik tonic en crème gekocht om mijn gevoelige huid onder controle te krijgen. Inmiddels kan ik bevestigen dat dit is gelukt. Daarom laat ik bij deze twee complimenten achter op dit blog. Want ik heb een adres gevonden waar een ieder terecht kan voor het vinden van een product voor je huid dat echt zijn werk doet. 

Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website. Je kunt hier alles vinden dat te maken heeft met uiterlijke verzorging van de man én de vrouw. Omdat ik weet dat dit een goed adres is, zal ik hier nog wel eens een mooi cadeau voor iemand kunnen bestellen. Want zelfs voor de leuke cadeausets ben je hier aan het juiste adres.

Huid

Meer verhalen