Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Dolly Bakfiets voor de dagelijkse gang van zaken

1 min gelezen

Ben jij al bekend met de Dolly Bakfiets? Deze fiets is onwijs robuust en zeer eenvoudig in gebruik. Bovendien zijn de kosten om dit aan te schaffen ook nog eens erg aantrekkelijk. Het prettige van deze fietsen is dat je het in diverse kleuren en soorten kunt verkrijgen. Zo heb je van een roze tot aan een blauwe bak beschikbaar. Deze fietsen zijn lichtgewicht en zeer eenvoudig te gebruiken. Hierdoor kun jij onbezorgd jouw weg vervolgen. Ga met de fiets de natuur in! Of haal de kinderen op van school. Kortom, jouw vervoersmiddel heb je bij deze gevonden!

Mijn eigen trotse Dolly bakfiets

Ook ik wilde maar al te graag een bakfiets hebben. Meerdere keren was ik hier bij de fietsenwinkel geweest in de hoop dat zij het hebben. Echter zijn de kosten welke zij hiervoor hanteren veel te prijzig en heb ik het laten varen. Zo kwam een vriendin vorige week bij mij op visite met het bericht dat zij mijn fiets had gevonden. Op de website van Dolly-bakfiets.nl heb je dus ruime keuze en niet te vergeten diverse kleuren! Zelfs de prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de moeite waard om je hierin te verdiepen. Persoonlijk ben ik zeer tevreden met mijn nieuwe fiets. Ik hoef niet meer in de file te staan en kan er onbezorgd langs op rijden.