Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Durf jij een escape room aan?

1 min gelezen
kan jij ontsnappen?

Gieren de zenuwen al door jouw lijf als je denkt aan een escape room? Weet jij de welbekende deur open te krijgen door goed te letten op de aanwijzingen? Dan is het zeer zeker mogelijk om eens deze uitdaging aan te gaan!

Wel wordt er geadviseerd om echte spionnen mee te nemen die met jou deze uitdaging aan willen gaan. Door goed samen te werken met het gehele team zal het lukken om vervolgens de deur open te krijgen en het spel te winnen.

Zo heb je bijvoorbeeld bij unlockscheveningen.nl diverse ruimtes welke je kunt boeken. Op dit moment is het nog niet open, maar zodra dit wel weer mag kan je gerust een ruimte boeken! Dit is mogelijk om het online te boeken zodat jij zeker bent van een ruimte!

escaping room

Hoe werkt een escape room?

Samen met een team word je ingesloten in een ruimte. Hier zal je goed moeten letten op diverse aanwijzingen. Wel is het zo dat deze aanwijzingen niet zo eenvoudig zullen zijn zodat je het direct vindt. Je zal immers op zoektocht moeten gaan om het te kunnen vinden! Want alleen met behulp van deze aanwijzingen zal jij de deur open kunnen krijgen. Op een uitdagende manier zal jij samen met jouw team proberen om de deur te openen. Een erg leuk en spannend spel wat geschikt is voor iedereen!

Meer verhalen

2 min gelezen
2 min gelezen