Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een sterke en opvallend smakende wietsoort gezocht? Neem OG Kush

2 min gelezen
og kush

Mensen die om recreatieve redenen wiet gebruiken kijken bij het maken van hun keuze naar verschillende aspecten. De aard en de kracht van de effecten en de smaak behoren hierbij tot de belangrijkste. Wat dat betreft is het niet verrassend dat vele gebruikers eens OG Kush proberen. Deze indicadominante wietsoort biedt namelijk het beste van de twee genoemde aspecten en heeft dus alles in huis om met name de wat meer ervaren wietgebruikers van dienst te zijn. Hieronder gaan dieper in op elk van deze beide factoren, zodat je na het lezen van dit artikel weet waarom deze wietsoort precies zo geliefd is. 

Een overtuigende high

Over één ding kunnen alle mensen die OG Kush ooit gebruikt hebben het wel eens zijn: de effecten ervan zijn sterk. Vaak zelfs zo sterk, dat je dit op geestelijk gebied even duidelijk merkt als op fysiek vlak. Dit terwijl indica dus duidelijk de dominante factor is in de genetica. Alleszins wordt OG Kush geroemd om het feit dat zowel de geest als het lichaam even rust krijgen. Zo kun je deze wietsoort gebruiken tijdens een stressvolle periode of aan het einde van een slopende werkdag. OG Kush gebruiken voordat je op dezelfde dag nog belangrijke dingen moet doen is dan weer niet verstandig.

og kush

De exceptionele smaak

Een andere belangrijke reden waarom OG Kush als wietsoort zo populair is zit ‘m in de smaak. Terwijl je het gebruikt kan het namelijk zomaar zo zijn dat je een krachtige smaak waarneemt. We hebben het hier dan vaak over een erg verfrissende smaak die – opmerkelijk genoeg – ook wel eens een beetje klam kan aanvoelen. Opvallend is verder dat de nasmaak zeer lang kan aanhouden. Liefhebbers van deze aparte smaak hebben daar uiteraard alleen maar voordeel bij!

Meer verhalen