Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Herenkapper Delft gezocht en gevonden!

1 min gelezen

Als man zijnde is het best vervelend om een goede kapper te vinden die vaak te maken krijgt met kort haar. Het bijpunten van het haar is nu eenmaal een vak apart. Al helemaal als je net zoals ik figuren in het haar wilt hebben…

Door te zoeken naar Herenkapper Delft ben ik terecht gekomen op de website van M&M kappers te Delft. Hier was het namelijk mogelijk om mijn haren zo geknipt te krijgen zoals ik het wil! Tevens is het bij hun ook een stuk voordeliger als dat ik elders gezien had in Delft. Door een afspraak met hun te maken kon ik bekijken of dat hun geschikt zijn voor mij of niet. Tijdens het maken van mijn telefonisch afspraak werd gevraagd of dat ik diezelfde dag niet al terecht kon! Dit laat ik me natuurlijk niet nogmaals vertellen….

Perfecte locatie

Bij binnenkomst werd ik dan ook meteen hartelijk ontvangen en kon direct plaats nemen. Herenkapper Delft of beter gezegd M&M kappers weet maar al te goed hoe een kapsel van een man hoort te zijn. Ook de figuren in mijn haar werden netjes bij geschoren zodat dit er ook weer netjes uit ziet. Al moet ik wel zeggen dat ik nogal geschrokken was  bij het afrekenen van mijn knipbeurt! Het was me nogal niet goedkoop zeg….. Ik  weet in ieder geval wel zeker dat ik vaker naar hun toe zal gaan!