Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ketting graveren met kwaliteit en een kleine prijs kan op de website Shoppe

2 min gelezen

Op zoek naar een leuk geschenk voor iemand waar u om geeft? Neem dan een kijkje op de website van Hoppe. U kunt hier een ketting graveren met naam, tekst, foto of vingerafdruk. Zo bent u bij Hoppe zeker op het juiste adres voor een uniek en persoonlijk cadeau voor bijvoorbeeld een persoon waar u van houdt. Het aanbod blijven ze wekelijks vernieuwen door de nieuwste trends te volgen van hun leveranciers.

Wat heeft Shoppe te bieden op de website

Op de website hebben ze een ruim aanbod aan kettingen waar u uit kan kiezen. Die bieden ze aan in verschillende kleuren, zoals rose, goud en zilver. Een ketting graveren is mogelijk voor een man, een vrouw of een kind. Ook hebben ze veel soorten hangers die u kunt laten graveren, in de vormen van een hartje, dog tag of een simpel rondje.

Een goede service en tevreden klanten staat bij Shoppe hoog in het vaandel. Zo bieden ze topkwaliteit voor een klein prijsje. Ze zijn gespecialiseerd in het graveren van sieraden en hebben dan ook bijna alle sieraden snel op voorraad. Een ketting graveren wordt dan ook steeds populairder. Naast het bieden van kettingen die je kan laten graveren op de website, proberen ze het aanbod altijd te blijven vernieuwen. Dus bijna wekelijks kunt u nieuwe kettingen hangers vinden op de website vinden. Dit doen ze

Naast het aanbieden van kettingen hebben ze nog veel meer op de site staan. Hier vind u zowel armbanden, sleutelhangers, pasjeshouder en nog veel meer. Het is zeker een aanrader om een kijkje te nemen op de website en u te laten inspireren voor een mooi geschenk.

Wilt u meer informatie over Shoppe?

Als u graag meer wilt weten over een bepaald product, kunt u altijd terecht bij de klantenservice van Shoppe. Een ketting graveren is dan makkelijker gezegd dan gedaan. De klantvriendelijke medewerkers horen dan u vragen graag aan en proberen die zo goed mogelijk te beantwoorden. De medewerkers van Shoppe zijn elke dag bereikbaar. Daarbij adviseren ze u graag wat de beste keus is als u er zelf niet uit kunt komen. De klantenservice is telefonisch te bereiken op: 078-8424678 of stuur een mail naar info.shoppe.nl. Dan antwoorden ze u zo spoedig mogelijk terug.

Een ketting graveren bij shoppen heeft veel voordelen

Als u ervoor kiest om een ketting te laten graveren door Shoppe, biedt dat u veel voordelen door hun goede service. Dit zijn onder andere:

  1. Vanaf €50,- wordt de bestelling gratis thuis bezorgd.
  2. Als u voor 15:30 een bestelling hebt geplaatst, heeft u die de volgende dag al in huis.
  3. Een bestelling wordt door PostNL met zorg verzonden om beschadiging te voorkomen.
  4. Een cadeau kan geleverd worden met een mooie cadeauverpakking.
  5. Wanneer u toch niet tevreden bent over de aankoop, heeft u 14 dagen om u te bedenken over de aankoop.

Daarnaast wordt de tekst door klanten beoordeeld met een 9,3 en veel goede recensies!

Meer verhalen