Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Kinderkapstok met naam van FrakkZ

2 min gelezen

Mijn oudste kleinkind gaat vanaf volgend schooljaar naar de basisschool. Er breekt voor haar weer een nieuwe en spannende periode aan. Ik heb voor haar een leuke rugzak gekocht waar ze haar schoolspulletjes in kan doen. Ook heb ik speciaal voor haar een leuke kinderkapstok besteld waar ze haar jassen en haar tas mooi kan ophangen, zodat het geen rommeltje wordt op haar kamer. Sinds kort shop ik regelmatig online,  ook deze kinderkapstok met naam heb ik online besteld.

De naam van mijn kleinkind heb ik op de kapstok laten plaatsen, want dat kan bij deze webshop. De webshop waar ik de kapstok heb besteld is FrakkZ. Hier hebben ze hele leuke kinderkapstokken in verschillende uitvoeringen en ook voor in de garderobe een kapstok eiken. Ik heb een kinderkapstok met naam besteld, een mooie grafietgrijze kapstok met RVS letters erop gemaakt.

Na het plaatsen van de bestelling kreeg ik bij na direct een bevestiging dat mijn bestelling in behandeling was. Ik heb de kapstok ook meteen als een cadeau laten verpakken, dat kan namelijk ook bij FrakkZ en kost helemaal niets extra. Mooi meegenomen toch! Na vier dagen kreeg ik een email van FrakkZ dat het pakketje met daarin de kapstok onderweg was.

De dag erna had ik de kapstok in huis. Dus dat ging allemaal erg vlot. Ik heb mijn kleindochter diezelfde dag nog verrast met het leuk verpakte cadeautje. Ze was natuurlijk erg nieuwsgierig en heeft het meteen uitgepakt. Zo vond de kapstok erg mooi, natuurlijk ook omdat haar eigen naam erop staat, dat maakt het een persoonlijk en bijzonder leuk cadeau. Ik ben erg tevreden met de producten van FrakkZ. Ik ga zelfs binnenkort voor mijzelf een kapstok steigerhout bestellen, deze heb ik ook op de site van FrakkZ zien staan en deze vind ik ook erg leuk.