Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Laat nu een badge borduren

2 min gelezen

Badges grootBorduren is weer helemaal in de mode tegenwoordig en dat is niet zomaar, de kwaliteit van borduren is veel en veel beter dan naaien waardoor het werk ook veel langer meegaat en dat is natuurlijk ook de bedoeling. Je kunt zelf een badge borduren maar daar gaat veel te veel tijd inzitten en de kwaliteit is dan ook niet zo goed als dat je het door een professioneel bedrijf laat doen natuurlijk. Het bedrijf van Van Dongen met de Kroon is zeer gespecialiseerd in dit soort werk en bied werkelijk prachtig werk aan.

Verschillende klanten

Het bedrijf die aan badge borduren doet is erg breed gericht qua klanten. Ze hebben veel vraag van klanten van grote ketens en bedrijven die op bijvoorbeeld badjassen en handdoeken bepaalde logo’s van hun bedrijf willen laten zetten maar je kunt ook net als mensen zoals wij gewoon je eigen bedruk laten maken. De keuze is vrij en ze leveren hoge kwaliteit met erg scherpe prijzen binnen een mum van tijd. Op de website van het bedrijf heb je goede voorbeelden van de borduur werken die zij allemaal hebben gemaakt en daar zitten echt prachtige dingen tussen.

Leuk als geschenk

Wil je een keer iets heel anders cadeau geven kun je natuurlijk ook zelf iets laten borduren door hun, een origineler cadeau vind je  niet. Het gaat ook nog eens lang mee en iedereen kan er dan van genieten. Uitstekend werk dat zij leveren en dan niet alleen voor bedrijven maar ook gewoon voor ieder ander die er interesse in heeft.Borduurmachine