Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Meer informatie ga naar de website

1 min gelezen

Ik werk al een aantal jaar als monteur bij een garage bij mij in de buurt. Mijn werkgever heeft een erg goede en hechte band met zijn werknemers. Ik had zelf ook een erg goede band met al mijn collega’s. We hadden binnenkort een teamuitje en ik was op zoek naar een leuk idee. Ik had op internet gezocht naar een leuk idee voor ons teamuitje en ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een escape room. Ik had hier zelf eerder nog nooit iets van gehoord en ik besloot om naar de website te gaan van een escape room bij ons bedrijf in de buurt.


Zoektocht

Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht uit op een aantal escape rooms. Ik ging naar de website van het bedrijf die mij het meest aansprak. Dit was de escape room in Deventer. Niet ieder team haalt het binnen de aangegeven tijd waardoor het echt een uitdaging wordt. Ik besloot daarom om het voor te leggen aan het team. Ons team leek het een erg leuk idee om een bezoek te brengen aan de escape room in Deventer. Het was bij ons in de buurt en we hebben er echt een top ervaring aan overgehouden.