Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Mooie herinneringen maken bij zomerkamp Nederland

1 min gelezen

Ooit gedacht om uw kinderen op vakantie naar zomerkamp te laten gaan? Zomerkamp Nederland is de ideale plek om uw kind in de natuur te laten ravotten. Al 28 jaar verzorgd Club Adventure de jeugdvakanties voor elk kind tussen de 5 en 16 jaar. Het is een zeer actieve vakantie die in binnen- en buitenland wordt georganiseerd. Dus voor alle kinderen die graag buiten spelen is dit de plek om uw kind naar toe te brengen.

Wat is zomerkamp Nederland?

Zomerkamp Nederland heeft al jarenlange ervaring met het begeleiden en organiseren van zomerkampen en activiteiten speciaal voor kinderen. Het team bestaat uit verschillende specialiste op het gebied van buitensport, toneel, dans en een pedagogische achtergrond. Het team van zomerkamp Nederland zal er alles aan doen om uw kind een onvergetelijke vakantie te geven. Natuurlijk is zomerkamp Nederland gekeurd door verschillende instanties voor veiligheid activiteiten, natuur & milieu, financiële zekerheid en veilig vervoer.

Uit welke soort zomerkamp vakanties kunt u kiezen?

  • kindervakanties van 8 tot 16 jaar
  • kindervakanties van 10 tot 16 jaar

hier heb je 9 verschillende categ

  • jeugdvakantie van 10 tot 13 jaar
  • jongerenvakantie van 13 tot 16 jaar

Bij elke verschillende leeftijdscategorieën heb je ook weer verschillende activiteiten, waaruit uw kind en u samen uit kunnen kiezen. Alle categorieën staan duidelijk aangegeven op de site https://www.clubadventure.nl/.

voor vragen kunt u altijd bellen naar ons kantoor van 09: 00 tot 17:00 doordeweekse dagen of via de mail info@clubadventure.nl.