Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Mooie uitvaart dankzij rouwcentrum Zevenbergen

2 min gelezen

Niets is erger in je leven dan om afscheid te moeten nemen van een goede vriend. Helaas is me dit vorige maand overkomen. Een goede vriend van mij, waar ik al jaren mee om ging, is uiteindelijk aan een zeer rot ziekte overleden. Hij was vader van twee kleine kinderen, wat het alleen maar erger maakt. Maar helaas ook dit gebeurt in het leven. Het ergste was nog toen ik op een avond, die zo gezellig begon, te horen kreeg dat mijn vriend de gevreesde ziekte had. Deze ziekte was bij hem al zo ver dat zelfs bestraling geen mogelijkheid meer was. De tijd die daarop volgde hebben we vaker leuke dingen gedaan dan we ooit hadden mogen bedenken. Zo was motor rijden een van zijn hobby’s, en hebben we dit tot het laatste toe mogen doen. Helaas heeft de ziekte overwonnen en heeft mijn vriend zijn strijd op moeten geven. Wel had hij tijdens deze periode zijn uitvaart op papier gezet, en was het aan het rouwcentrum Zevenbergen de taak om de laatste wil uit te voeren. Gelukkig is het rouwcentrum Zevenbergen meteen met de wil van mijn vriend aan de slag gegaan.

Een zeer mooie uitvaart

Een van de laatste wensen van mijn vriend was om zijn kist op een aanhanger achter een motor naar zijn laatste rustplaats te vervoeren. Ook waren er veel motorrijders gevraagd om mee te rijden in de stoet, en achter de motor met de kist te rijden. Het was een zeer mooie, goed geregelde uitvaart.  bloemen