Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Neurofeedback is ideaal!

1 min gelezen

Dag allemaal, vandaag ga ik het hebben over neurofeedback. Dit is echt een fantastische vorm van training. Dit is namelijk training voor kinderen met ADHD, kinderen die zich dus moeilijk kunnen concentreren en vaak erg druk zijn. Mijn zoontje heeft ADHD en wij wilden hem hier graag bij helpen. Hij is thuis erg druk en dat is natuurlijk vervelend voor ons allemaal. Op school gaat het ook niet heel goed omdat hij zich niet goed kan concentreren. Daarom ben ik opzoek gegaan naar een oplossing. Ik ben op het internet gaan zoeken naar trainingen hiervoor. Ik hoopte iets te vinden waardoor hij zich beter zou kunnen concentreren. Op het internet kwam ik veel aanbieders van trainingen tegen. Uiteindelijk kwam ik uit bij Breingoed, dit bedrijf werkt met neurofeedback, dit staat erg goed bekent. Ik heb dan ook een afspraak met het bedrijf gemaakt en binnenkort gaat mijn zoontje hier naartoe.

Dit is een aanrader

Mijn zoontje is inmiddels al een paar keer naar Breingoed gegaan, hij vindt de trainingen erg leuk. Hij moet namelijk
filmpjes kijken, hierdoor legt hij verbanden en kunnen ze bij Breingoed kijken waar aan gewerkt moet worden. Meer informatie hierover kan je op de website vinden. Mijn zoontje is inmiddels al een stuk rustiger en dit vinden wij uiteraard erg fijn, dit noem ik dan ook echt een aanrader!