Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Ons feest heet het paintball kinderfeestje!

1 min gelezen

Wij zijn nu bekend geworden dankzij onze verjaardag. Mijn zoon is namelijk tien jaar geworden en hij wilde zijn paintball kinderfeestje waarmaken! Op zich vond ik dit ook een onwijs leuk idee om te gaan doen. Alleen wist ik absoluut niet waar ik dit kon realiseren. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden bij bedrijven. Hoge kosten om dit waar te maken zit ik natuurlijk ook niet op te wachten. Hierdoor ben ik alle bedrijven gaan benaderen om overal de prijzen te weten.

Het maken van een keuze werd voor mij dan erg snel en eenvoudig gemaakt. Op de website van paintballhillegom.nl ben je gewoon een stuk goedkoper uit vergeleken met wat ik elders had gezien. Ik kon het dan ook niet laten om bij dit bedrijf ons feestje waar te maken.

Afspraak staat vast

Zo heb ik bij dit bedrijf vrij snel een bevestiging mogen ontvangen dat de betreffende datum geen enkel probleem is. Hiermee kon ik vervolgens naar mijn zoon toe om te zeggen dat hij heerlijk mag gaan “knallen”. Een paintball kinderfeestje wordt onwijs goed geregeld door dit bedrijf. Zelfs voor drinken wordt er gezorgd! Nu zijn het natuurlijk kinderen, hier dien je dan wat meer rekening mee te houden. Maar ik kan je wel zeggen dat zij hier onwijs veel plezier zullen gaan beleven!