Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Op zoek naar een leuke baan? Kijk op Online juridische vacatures.

2 min gelezen

Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke baan. Niet zomaar een baan, maar een baan die aansluit op mijn studie, als zijnde jurist. Kijk elke dag wel op internet en bij de banenmarkten of er iets tussen zit. Helaas vandaag de dag valt het niet mee om iets te kunnen vinden wat aansluit op mijn studie. En als er dan eindelijk iets leuks te vinden is dan wordt er vaak zoveel jaar ervaring gevraagd. Onderhand zakt de moed je wel in de schoenen, zolang een studie gevolgd in de hoop snel iets te kunnen vinden, ben al ruim twee jaar bezig met zoeken. Vandaag maar weer eens achter mijn computer gaan zitten op zoek naar een baan. Snel kwam ik op de site van Online juridische vacatures terecht. Wat een groot aanbod hebben ze daar!  En wat veel vacatures voor juristen!  Ik ben er maar eens extra voor gaan zitten, zoveel keuze had ik immers nog nooit gehad. Ook was er in de buurt van mijn woonplaats genoeg vacatures. Hmmm moeilijk om nu een keuze te maken, dan maar meerdere vacatures de deur uit gedaan. En nu is het afwachten geblazen..

 

Eindelijk, ik heb een baan!

Al snel kreeg ik van Online juridische vacatures een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Ik was best wel zenuwachtig. Gelukkig verliep het gesprek geweldig goed. Ik ging dan ook met een goed gevoel daar weg. In de middag kreeg ik al een telefoontje dat ik de week erop kon beginnen als jurist bij een groot verzekeringsmaatschappij.

Meer verhalen