Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Op zoek naar een Remeha, Nefit, Intergas of een Vaillaint CV Ketel?

2 min gelezen

holland_warmte_logoIk wil het vandaag graag over aan ander topic hebben. Dit is er overigens wel een waar iedereen iets aan heeft. Het is ook iets waar de meeste mensen niet zo veel over weten, het gaat vandaag namelijk over CV ketels. Ik dacht zelf altijd dat het aanbod hier enorm in was, qua merken dan. Maar het blijkt dat er een Nederland slechts enkele goede A-merken zijn. Deze merken zijn onder andere Remeha, Vaillant, Nefit en Intergas. Ik zelf heb overigens een Vaillaint CV Ketel. Omdat de aanschaf en onderhoud van deze ketels vaak duur is wil ik jullie hier dan ook wat informatie over geven. Je wilt natuurlijk dat deze CV ketels zo lang mogelijk mee gaan, hiervoor is goed onderhoud noodzakelijk. Ik zelf heb vele jaren geleden mijn Vaillaint CV Ketel gekocht bij Holland Warmte. Ik heb hier toen ook gelijk een servicecontract mee afgesproken. Hierdoor neemt dit professionele bedrijf al het werk voor mij uit handen.

 

Keuze uit drie servicecontracten

Holland Warmte biedt drie verschillende servicecontracten aan. Zo heb je de goedkoopste waar je eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt krijgt. Bij dit pakket genaamd onderhoud plus hoef je geen voorrijkosten te betalen. Het tweede pakket is genaamd basis servicecontract. Bij dit pakket krijg je tweemaal per een onderhoudsbeurt en hoef je geen voorrijkosten en arbeidsloon te betalen. Het duurste servicecontract heet all-in extra, bij dit pakket heb je ook twee keer per jaar een onderhoudsbeurt. Het verschil hierbij is dat je naast de voorrijkosten en arbeidsloon ook vrijstelling krijgt voor de materiaalkosten. Dus wanneer er schade is worden deze gratis vervangen. Bij het all-in extra pakket krijg je ook tevens een garantie van 13 jaar.

Ik zelf heb voor het basis servicecontract gekozen en ik ben hier heel blij mee. Het is een fijn gevoel dat hun alle zorgen uit handen nemen en zorgt dat er warm water uit de kraan blijft lopen. Dus bent jij op zoek naar een Remeha, Nefit, Intergas of een Vaillaint CV Ketel dan ben je bij Holland Warmte bij het juiste adres!

 

Meer verhalen