Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Oprichting

2 min gelezen

In gold we trust in opgericht in 2012 in Amsterdam. De oprichter van het kledingmerk In gold we trust in Eric Fränzel. Eric heeft een zeef bijzonder verhaal. Zo was hij eerst een aanzienlijke tijd dakloos en heeft hij met In gold we trust een van de meest populaire en succesvolle kledingmerken van het land weten te maken. Eric was al sinds een kleine jonge bezig met het maken van kleding en zo vond hij sport leuk, maar later kwam hij er achter dat die alleen interesse had in de outfits. Ondanks dat Eric het zeer moeilijk heeft gehad voor dat zijn merk succes begon te krijgen, gaf hij in al die tijd nooit op en bleef hij geconcentreerd op de doelen die hij wou bereiken.

Wat maakt het merk bijzonder

In gold we trust is een mode merk van hoge kwaliteit en een van de grootste bronnen van inspiratie is om cultureel betrokken te zijn. Het voornaamste doel in ook om de meest comfortabel zittende hoodies te ontwikkelen. De items die ontworpen worden zijn beïnvloed door verschillende culturen, generaties en scenes. Zo wilt In gold we trust zich niet limiteren tot een bepaalde soort grens en dat het niet gedefinieerd kan worden onder een bepaalt soort label. In gold we trust heeft bijvoorbeeld ook als promotie een lamborgini gebruikt die bedrukt in met het merk en die door Parijs reed. Dit is een van de extravagantere marketing campagnes die In gold we trust gebruikt heeft.

Het aanbod

Het kledingmerk In gold we trust bied een ruim aanbod aan verschillende soorten kleding aan. Dit bestaat uit sweaters en hoodies, tops, broeken en accessoires maar ook kleding voor kinderen. De items die worden geproduceerd zin van hoge kwaliteit en bij elk product dat er geproduceerd wordt komt kwaliteit op de eerste plaats.