Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Pak nu de kans om problemen op te lossen

2 min gelezen
talking stick

Ieder bedrijf heeft te kampen met problemen, vaak kunnen deze diep geworteld zijn en moeilijk op te lossen zonder de goede strategie. Er wordt emotioneel gereageerd en snel wijkt men af van de kern van het probleem, veel bijzaken worden erbij gehaald wat vervolgens leidt toch nog meer problemen. Communicatie is het sleutelwoord, met een talking stick kopen
weet je zeker dat je weer effectief gaat vergaderen. Maar wat nog belangrijker is, je komt tot de kern en lost ook daadwerkelijk problemen op.

talking stick

Problemen worden kleiner

Problemen zijn zo groot als je ze zelf maakt, maar ook normale vergaderingen kunnen veel beter verlopen. Je merkt na een talking stick kopen, dat er minder wordt gepraat en veel meer tot oplossingen wordt gekomen. De stick kun je natuurlijk echt gebruiken tijdens bijeenkomsten, maar als teken van manier van vergaderen ook ergens ophangen in een ruimte. Zodra men de stick ziet, weet men direct weer hoe men effectief moet communiceren met elkaar. Door gebruik te maken wordt er ook nog eens veel geld bespaard binnen het bedrijf.

Meerdere modellen beschikbaar

Wil je een talking stick kopen dan heb je de keus uit verschillende uitvoeringen en formaten, het grootste exemplaar kun je bijvoorbeeld als symbool hangen in de vergaderruimte. De kleinere modellen kun je ook daadwerkelijk gebruiken tijdens een werkoverleg of een bijeenkomst, het concept van de stick is zeer eenvoudig maar werkt voor elk bedrijf. Wie de stick in de hand heeft mag praten, de rest van de aanwezigen mogen luisteren. Op deze manier verlopen vergaderingen ordelijk en komen er snel oplossingen.