Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

pasfoto Eersel maakt goede foto’s

1 min gelezen

Als je een pasfoto moet maken betaal je vaak te veel bij zaken die dit aanbieden. Een pasfoto wordt vaak 6 tot 8 euro duurder verkocht dan dat de eigenlijke prijs hoort te zijn. Vandaar dat ik dus besloot om dit stukje te gaan schrijven. Ik wil met jullie meden delen dat het dus niet zo duur hoeft te zijn. Neem maar eens een kijkje op de website van pasfoto Eersel. Op deze website staat een pasfoto maken voor een hele mooie prijs online. Ik ben hier op gekomen door een goede vriendin van mij. ik was namelijk samen met haar in de stad. En toen zijn we op zoek gegaan naar een foto zaak aangezien zij een foto moest laten maken voor haar paspoort

Gevonden in het centrum van Eersel!

In het centrum vonden we op de hoek van een weg een zaak genaamd pasfoto. Hier bleek je een goede foto te kunnen laten maken voor een mooie prijs. Aangezien zij er dus een nodig had is meteen naar binnen gegaan. De mensen die er werkte waren erg aardig en wilde haar meteen verder helpen. Ze kon meteen gaan zitten en ze begonnen met foto’s maken. Daarna kon ze de leukste foto uitkiezen!

Betalen

Na dat ze de leukste had uitgekozen hoefde ze alleen nog maar te betalen. De prijs lag echt heel laag en hier was ze erg blij mee. Ben jij van plan om een foto te laten maken ga dan langs bij pasfoto eersel!