Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

raamfolie staat goed!

1 min gelezen

Ben jij toevallig ook iemand die aan een hele drukke straat woont waar veel voorbijgangers nou eenmaal naar binnen kijken? Zo ja dan had je het zelfde probleem als dat ik had maar in dit artikel ga ik het over iets hebben om dit te voorkomen. het wonder middel dat ik een tijdje geleden gebruikt heb heet raamfolie, je zult je vast af vragen wat dit nou precies is maar vrij wel iedereen kent het. Je hebt vast wel eens woonkamer deuren gezien die een beetje dof zijn, negen van de tien keer zit hier dus folie op. Deze folie zou je in principe ook voor grotere ramen kunnen gebruiken dit heb ik dus laatst gedaan en het werkt prima!

Hoe ben ik aan deze folie gekomen?

Ik was dus op zoek om iets voor mijn ramen te hebben zo dat je minder makkelijk naar binnen kon kijken. Het internet leek mij het makkelijks om zo iets te vinden, na een beetje zoeken kwam ik dan dus ook uit op de website van WindowDeco waar ze dus raamfolie op verkochten. De prijs beviel mij heel erg en het  feit dat je dus je eigen ontwerp ook nog eens kon maken vond ik zelf ook heel erg mooi om te zien!