Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Raamfolie

1 min gelezen

Ben jij opzoek naar raamfolie? En wil jij een eigen unieke raamfolie met logo naam tekst of huisnummer, alles is mogelijk bij WindowDeco. Bij WindowDeco kun jij makkelijk en snel een unieke mooie raamfolie ontwerpen en kopen. Samen met onze online ontwerper zet jij de mooiste stickers op jouw raam. Als je geen concept hebt kun jij een hele raamfolie geheel door het bedrijf laten begeleiden. Van inmeten, ontwerpen, fabriceren tot aan de plaatsing.

Assortiment
Bij het bedrijf WindowDeco kun je kiezen uit acht soorten raamfolie, wat je moet weten is dat je kan kiezen uit. Gesneden raamfolie, graveerfolie, melkfolie, zandstraalfolie, full colour raamfolie, transparante raamfolie, statische raamfolie die er in wit is en ook in transparante versie, gesneden gekleurd vinyl dit zijn de bekende plakletters, full colour stickers, one way vision raamfolie en two-way vision raamfolie. De meeste raamfolie is bubble free. Dat betekend dat je de raamfolie makkelijk kan aanbrengen zonder dat er bellen en blazen ontstaan. Je kunt op de website instructies video’s vinden bij het plaatsen van de raamfolie. de statische raamfolie heeft geen lijnlaag. De raam folie van WindowDeco is weerbestendig en dus van een hoge kwaliteit. je kunt de folie zowel binnen en buiten gebruiken

Wil jij een eigen unieke raamfolie bekijk dan nu de website van WindowDeco en bestel nu. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met een van de werknemers in het bedrijf.

 

Meer verhalen