Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Rijschool Ede helpt je!

1 min gelezen

logo1Voor wie op zoek is naar het behalen van het rijbewijs is dit raadzaam om te doen bij rijschool Ede, beter genoemd als Verkeersschool Wesseldijk. Dit bedrijf staat erom bekent om mensen goed op te leiden om zo het rijbewijs te behalen. Verkeersschool Wesseldijk heeft mijn zusje ook zo goed geholpen met het behalen van haar rijbewijs, vandaar dat ik een ode schrijf aan hun.

Ik geloof een maand of drie terug is mijn zusje begonnen met haar rijbewijs te halen. Zij die zo enorm onzeker is achter het stuur zag ik niet gebeuren…. Eerlijk gezegd durft ze nog geeneens op de fiets te stappen, laat staan dat ze in een auto stapt en dan nog wel achter het stuur!autorijopleiding-afbeeldingsset-300x1441-300x144

Ik als bange broer wilde er wel voor zorgen dat ze in ieder geval bij een goede rijschool terecht kon om haar rijbewijs te halen, verkeersschool Wesseldijk kwam hier als beste uit de bus. Hun hebben het voor mekaar gekregen om mijn zusje zelfvertrouwen te geven achter het stuur, sinds dat zij namelijk is begonnen aan haar rijlessen heb ik gemerkt dat ze onwijs is veranderd. Haar vertrouwen in het auto rijden is iets wat ik al een lange tijd gehoopt had bij haar. rijschool Ede oftewel verkeersschool Wesseldijk enorm bedankt voor deze goede zorg!