Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

samen een verstelbare tafel kopen

1 min gelezen

Ik vind het onwijs belangrijk dat mijn kinderen zowel op school als thuis hun huiswerk goed uitvoeren. Nu dat mijn zoon al op school een verstelbare tafel heeft wilde ik kijken of dat ik voor thuis ook een verstelbare tafel kopen kan.

logo

Doordat ik er vanuit ging dat je dit ook via internet kan vinden ben ik gaan zoeken. Zo is het mij gelukt om op de website van kindermeubilair.nl terecht te komen. Hier is het namelijk mogelijk om een verstelbare tafel en zelfs een stoel te bestellen! Voor een, naar mijn mening, zeer aantrekkelijke prijs maken hun het mogelijk om deze perfect te maken zodat mijn zoon hier gebruik van kan maken. Dit kon ik gewoonweg niet laten liggen waardoor ik ervoor heb gekozen om deze te bestellen.

foto52-640x427

Mijn zoon heeft een lichamelijke beperking waardoor hij erg slecht op een normale stoel kan zitten, laat staan aan een normale tafel werken. Doordat hij op school al een speciale stoel en tafel heeft vond ik het belangrijk dat hij dit thuis ook zou krijgen. Nu dat hij naar groep acht gaat is het erg van belang aangezien hij toch zijn huiswerk thuis moet maken. Ik weet in ieder geval zeker dat hij in het nieuwe schooljaar ook zijn best zal doen!