Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Samen met mijn oom gezocht naar een scootmobiel

2 min gelezen

Scootmobiel Vitaal

Laatst ging ik een stuk wandelen met mijn oom. We wonen namelijk in dezelfde buurt en hebben allebei een hond. We doen dit wel vaker en zo bespreken we allerlei dingen. Echter viel het mij laatst op dat hij moeite had met lopen. Hij is dan ook al 75 jaar en heeft al meerdere operaties aan zijn knie achter de rug. Deze waren steeds wel goed verlopen, echter had hij wel nog steeds een nasleep. Zo begon ik over het onderwerp scootmobiel. Gelukkig vertelde hij mij dat dit ook iets was waren hij de laatste tijd steeds vaker aan dacht. Echter omdat hij niet de tijd heeft om allerlei winkels af te gaan liep zijn zoektocht een beetje vast. Vandaar dat ik eens een middagje met hem ben gaan zitten om eens online te kijken.
Natuurlijk weet ik zelf de voordelen van online shoppen. je kunt tegenwoordig dan ook bijna alles online kopen. Ik was er dus ook van overtuigd dat we dit ook online konden vinden. Toen ik eenmaal met hem aan tafel ging zitten vroeg ik aan hem waar hij precies naar op zoek was. Hier wist hij echter geen duidelijk antwoord op te geven. Gelijk vertelde ik dat dit geen probleem was. Zo stelde ik voor enkele brochures aan te vragen en zo te kijken wat ons het beste leek.

Scootmobiel Vitaal was volgens ons het beste

Omdat mijn oom niet zo handig is met een laptop deed ik al het speurwerk. Zo typte ik bijvoorbeeld in “scootmobiel senioren”. Toen kwamen wij dus ook uit bij de website scootmobielvitaal.nl. Omdat zij hier niet alleen een ruim assortiment hebben maar ook nog eens mooi hadden we hier dus wat informatie opgevraagd omtrent scootmobielen. Wij zijn dan ook erg benieuwd wat hier uitkomt. Indien wij weer bericht krijgen stellen wij jullie hiervan op de hoogte.

Meer verhalen