Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Scooterbanden kopen voor Piaggio Fly en Vespa Sprint

2 min gelezen

Op het eerste gezicht lijken de Piaggio Fly en de Vespa Sprint niet veel op elkaar, toch komen ze van dezelfde fabrikant. Vespa is eigenlijk een merk van Piaggio, daarnaast maakt Piaggio ook een goedkopere lijn scooters onder hun eigen naam. Naast de fabrikant is de kwaliteit ook een overeenkomst, de Fly en Sprint zijn beide hoogwaardige scooters. De Piaggio Fly is wel heel aantrekkelijk geprijsd, de Vespa Sprint is aanzienlijk luxer en een stukje duurder. De scooterbanden zijn ook verschillend, 10 inch banden voor de Sprint en 12 inch banden voor de Fly.

Je kunt goedkoop online banden kopen voor de Vespa Sprint en de Piaggio Fly, houd wel rekening met de juiste maten.

Scooterbanden kopen

Piaggio Fly

Deze sportieve scooter is heerlijk om mee te rijden in het stadsverkeer. De kwaliteit van Piaggio scooters is dusdanig goed dat er ook een motorfiets uitvoering is van de Fly met een 125cc motorblok. Deze zware versie heeft net als het 50cc model dezelfde 12 inch velgen met de afmetingen 12-120/70. Er is overigens ook een Piaggio Fly 125 uitvoering met 12-130/70 banden, houd daar rekening mee voor je nieuwe banden bestelt.

Vespa Sprint

Deze scooter is werkelijk het neusje van de zalm, kijk maar eens naar de stalen overkapping en de gevlochten remkabels. De Vespa Sprint is een waardige opvolger van de Vespa S, en een sportief model naast de Vespa Primavera. Deze wendbare scooter wordt geleverd op twee 10 inch scooterbanden van het 10-3.50 type. De banden van de Fly zijn dus een stukje groter in vergelijking met de Vespa Sprint.

Online kun je goedkoop nieuwe banden kopen voor alle scooters, kijk direct naar het complete aanbod en let op de juiste bandmaat.