Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Small group training, voldoende aandacht voor jou

2 min gelezen
Small group training

Woon je Nijmegen, Lent of Beek en heb je hulp nodig je summer body te behalen?Dat kan met small group training. Target Personal Training staat klaar voor jou. Target zorgt ervoor dat jij de doelen zo snel mogelijk behaalt. Vind je jouw gewicht net een cijfertje te veel hebben? Wil je je conditie iets verbeteren of wat meer spieren kweken? Je bent zeker niet de enigste. Veel mensen maken graag gebruik van small group training, hier wordt er meer aandacht gegeven aan persoonlijke doelen in een klein groepsverband. Schaam je je als je naar de sportschool gaat, omdat het te druk is of omdat je niet precies weet hoe het een en ander werkt? Voor dit probleem is er een oplossing: een personal trainer. Personal trainers geven je de kans om je persoonlijke doel echt te bereiken. Wil je niet alleen sporten? Hier is aan gedacht. In klein groepsverband, of small group training, word jij samen met een paar andere geholpen. Je hoeft je niet meer te schamen in de sportschool, bij Target Personal Training krijg jij je droomlichaam. Hier wordt er een mooi schema voor je gemaakt. Dat is nog eens service!

Small group training 1

Small Group Training is aandacht voor jou.

Bij Target Personal Training zijn ze met hun small group training gespecialiseerd in het trainen in klein groepsverband. Jouw doelen worden hier zeker onder de aandacht gebracht. Samen met een klein groepje word je gezellig begeleid. Bij Target wordt ervoor gezorgd dat jij de pro in de sportschool wordt. De trainingen bij Target zijn afwisselend waardoor het extra leuk blijft. Tijdens de work-outs wordt er gewerkt aan je uithoudingsvermogen en kracht. Tijdens deze small group training word je op aanvraag geholpen met een trainingsplan of voedingsschema.

Kies voor Target Personal Training en je wordt gegarandeerd geholpen. Wordt fitter bij Target! Behaal hier jouw doelen en merk al snel resultaat!

Meer verhalen