Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Sneakers vind je via The Sneaker

2 min gelezen

Ja, je leest het goed. Sneakers vind je via The Sneaker en heeft meer sneakers dan de grootste schoenenwinkel! De website laat jou sneakers vergelijken van verschillende webwinkels. Alleen de pagina ‘Herensneakers’ telt al bijna achttien-en-een-half-duizend resultaten. In totaal telt de pagina meer dan veertigduizend sneakers! De website durft een weddenschap aan te gaan dat ook jouw nieuwe sneakers bij hun te vinden zijn. Dat geloof ik graag, zelf neem ik ook altijd graag even een kijkje op de site en kom ik steeds weer nieuwe en mooie modellen tegen. The Sneaker is echt een must voor schoenenliefhebbers!

 

Even krap bij kas?

Niet getreurd want The Sneaker zoekt de sneakers van de laagste prijs bij elkaar en zorgt ervoor dat jij gewoon nieuwe schoenen kan halen, zelfs als je op het moment weinig te besteden hebt. Zoals ik hierboven al heb gezegd zal er zeker wel wat voor jou bij zitten.

 

Wat moet je doen?

  1. Ga naar thesneaker.nl
  2. Klik op het merk waar u naar zoekt
  3. Gebruik de filter links in het scherm om uw wensen te selecteren
  4. Klik op het product wat aan jouw wensen voldoet en de site stuurt je nu door naar de webwinkel waar u moet zijn.

Deze vier stappen zijn toch zo gedaan? Dat dacht ik dus ook!

Persoonlijk hoef ik niet meer de deur uit om een paar nieuwe sneakers te kopen, een bezoekje bij thesneaker.nl is zo gepiept. Ook worden de populaire modellen voorgesteld en kan je makkelijk filteren en zoeken op jouw wensen.

Ik zeg maar zo: meer keuze voor weinig geld!

Meer verhalen