Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Snel en eenvoudig stikken met een Janome naaimachine

1 min gelezen

Het naaien is me steeds met de paplepel ingeven. Ik hou van een nuttige en artistieke bezigheid, maar sinds enkele jaren dacht ik er toch aan op zoek te gaan naar een nieuwe naaimachine. Aangezien ik reeds meer dan tien jaar met mijn vertrouwde, eenvoudige naaimachine alle werkjes had volbracht, had ik er geen enkel idee van welke merken ik zou aantreffen in de naaiwinkel. Nadat ik de verkoopster had duidelijk gemaakt naar wat ik op zoek was, leidde ze mij meteen naar de Janome naaimachines. Janome is een merk dat zich specifiek richt op het produceren van huishoudnaaimachines. En dat merkte ik dan ook meteen.

Gebruiksvriendelijk en klachtgericht

De Janome naaimachines zijn duidelijk, eenvoudig te bedienen en zien er daarnaast ook nog eens leuk uit. Het is een opvallend accessoire in de hobbykamer, dus het is dan ook wel leuk dat je een leuk kleurtje of patroon kan kiezen. De gebruiksvriendelijkheid van de naaimachines doet absoluut geen afbreuk aan de uitgebreide mogelijkheden. Zo koos ik voor een model met maar liefst 170 steken en een stiksnelheid van 1000 steken per minuut. Als amateur heb ik hiermee dan ook een bijzonder krachtige machine in huis waarmee ik snel en kwalitatief kan werken. En dat is dan ook exact waar ik naar op zoek was. Het fantastische aan Janome is, dat dit merk een garantietermijn van vijf jaar aanbiedt. Zo weet ik zeker dat ik een duurzame aankoop heb verricht.