Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Transport en logistiek op Facebook.

2 min gelezen

Transport en logistiek is onmisbaar. Het is noodzakelijk om de gewenste spullen op de juiste plek te krijgen en om de winkels te bevoorraden. Bij veel transport en logistiek bedrijven worden veel verschillende diensten aangeboden. Van pakketdienst tot bijvoorbeeld groter transport of bijvoorbeeld om trucks te huren. Een transportbedrijf kan de verschillende mogelijkheden goed onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld gebruik te maken van social media platformen. Zoals bijvoorbeeld Facebook.

Wat is de toegevoegde waarde van Facebook voor transport en logistiek?

Facebook is een is een social media platform wat bijna iedereen tegenwoordig wel kent. Jong en oud kunnen er gebruik van maken. Facebook is een platform dat zeer gebruiksvriendelijk is en daarom door een breed publiek te gebruiken is. Facebook kan onder andere gebruikt worden om foto’s, filmpjes of teksten te plaatsen. Hier kunnen mensen vervolgens weer gemakkelijk op reageren, deze liken of dit delen. Wanneer veel mensen dit doen zal het bericht een zo breed mogelijk publiek bereiken. Als transport en logistiek bedrijf kan hier bijvoorbeeld geplaatst worden over de verschillende diensten die er geboden worden.

Wat kan Chatkracht hierbij betekenen?

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door de binnenkomende vragen van mensen te beantwoorden die het transport en logistiek bedrijf zijn tegengekomen op Facebook. Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over de verschillende diensten die het bedrijf te bieden heeft, of mensen die interesse hebben en graag wat meer informatie willen hebben of een offerte. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten zo goed mogelijk verder helpen. Wanneer het gaat om een specifieke offerte zullen de chatspecialisten de wensen zo goed mogelijk uit vragen en doorzetten naar de specialist. Chatkracht staat 7 dagen per week voor u en uw klanten klaar. Wanneer u nieuwsgierig bent over de mogelijkheden en graag meer informatie wil hebben over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op via de live chat om de mogelijkheden te bespreken.