Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Uit voorzorg Suavinex spenen besteld

1 min gelezen

Deze keer ga ik voor de Suavinex spenen! Wat mijn dochter met haar spenen doet weet ik niet. Steeds weer gaan de spenen kapot waardoor ik nieuwe moet bestellen. Op zich is dat natuurlijk niet erg, echter zit ik er niet op te wachten om dit wekelijks te moeten doen. Zodoende heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een beter model welke geschikt is voor haar. Wat dat betreft zijn er genoeg bedrijven te vinden waar het mogelijk is om te bestellen. Deze keer ben ik namelijk op de website van gnoomdesign.nl terecht gekomen. Zij hanteren aantrekkelijke prijzen in combinatie met goede kwaliteit. Voor mij was het dan ook direct duidelijk dat ik hier een bestelling moet plaatsen.

Besteld!

Hier ben ik de Suavinex spenen tegen gekomen. Ik had al wel eens eerder hierover gehoord, alleen had ik het nog niet eerder zelf gevonden. Een vriendin van mij is onlangs ook moeder geworden en zij maakt gebruik hiervan. Zo heb ik haar een bericht gestuurd of dat zij mij kan vertellen hoe dat de kwaliteit is. Al vrij snel heb ik te horen gekregen dat het perfect is! Haar dochter krijgt de speen namelijk niet stuk, wat erg prettig is om te mogen horen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf.