Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Voor yoga in Utrecht ga je naar Zen Zon Zee

2 min gelezen
Yoga Utrecht

Zen Zon Zee is hét adres voor yoga in Utrecht waar je terecht kunt voor liefst vijftien verschillende soorten yoga. Je kiest even gemakkelijk voor een intensieve workout van een half uur of je geniet helemaal alleen van yoga- en mindfullness oefeningen. Beginners en gevorderden kiezen ondertussen steeds vaker voor yoga in Utrecht bij Zen Zon Zee en maken daar volop gebruik van de Hot Box, waar lichaam en geest genieten van de helende werking van de infrarode warmte.

Alternatieve yoga in Utrecht

Met de Hot Box Yoga in Utrecht  heeft Zen Zon Zee de absolute primeur in Nederland. In de Hot Box wordt niet de ruimte maar juist het lichaam verwarmd. In de Hot Box wordt het nooit benauwd, nooit te heet en de Hot Box wordt bovendien aangemerkt als een privé ruimte waar je dus nog wel privacy geniet. De infrarode straling is veilig en heeft behalve een helend effect ook een cosmetisch effect. De straling dringt namelijk diep in de huid door, waardoor de huid zich kan herstellen. Huidcellen groeien op die manier een keer zo snel door de straling en bovendien wordt de huid in staat gesteld om meer zuurstof op te nemen. Ondertussen worden de gifstoffen sneller afgevoerd. Ook de spieren worden losser terwijl door de straling ook het immuunsysteem geactiveerd wordt.

Hot Box

Yoga in Utrecht met de Hot Box geldt ondertussen als hét alternatief voor Hot Yoga en Bikra Yoga. Door gebruik te maken van de warmte van de infrarode stralers en door inspanning te leveren wordt de vetverbranding gestimuleerd en het metabolisme verhoogd. Daardoor worden de afvalstoffen in je lichaam afgevoerd. Gebruik maken van de Hot Box is dus een vorm van ‘ontspanning door inspanning’. En met deze plezierige manier van inspanning kunnen tot wel 800 calorieën verbrand worden. Een zeer effectieve manier om gewicht te verliezen dus!