Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Waar kun je goedkope ringen kopen?

1 min gelezen

Veel consumenten willen goedkope ringen kopen maar waar vind je nou de goedkoopste ringen? Als consument wil je natuurlijk wel nog steeds gewoon kwaliteit maar je wil niet absurd veel betalen. De prijzen in de winkels hebben tegenwoordig nog weinig te maken met de ringen zelf.

Doorberekenen van kosten

In de winkelcentrum zal het moeilijk zijn om goedkope ringen te vinden en te kopen. Dit komt door het doorberekenen van de kosten van de winkel. De kosten voor het pand en personeel worden doorberekend. Dit snappen we nog en kunnen mee leven want dit was altijd al zo. Nu berekenen ze ook de kosten voor reclame en verlies door diefstal door naar de consument. Dus je betaald voor de personeel, pand, reclame, verlies door diefstal en dan ook nog voor de ringen zelf waarover de winkel nog een dikke winstmarge trekt. Wat is de waarde van de ringen hier dan? Het lijkt erop dat je voor het grootste gedeelte voor hele andere dingen betaald.


Online winkels

Voor goedkope ringen kun je wel online terecht. De online winkels hebben veel van de kosten niet die normale winkels wel hebben. Zo valt er dus minder door te berekenen naar de consument waardoor goedkope ringen mogelijk word voor de consumenten.