Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Wat is Shea Butter en waar is het goed voor?

2 min gelezen
Huid

Wat is Shea Butter nou eigenlijk precies? Dit is een geweldig product voor je huid en voor je haren. Dit product kan er namelijk voor gaan zorgen dat jouw huid er jong uit blijft zien! Het product is momenteel erg geliefd en dit is niet voor niets het geval. Dit is een product dat 100% natuurlijk is. Het is namelijk plantaardige boter. Het product is lichtgeel van kleur en het product heeft een pure geur. Mocht jij dit product aanschaffen, dan zal je hier in het begin even aan moeten wennen. Het product bevat een hoge dosis vetzuren. Buiten dat bevat het product ook nog eens vitamine A en vitamine D. Shea Butter is dus ook in dit opzicht erg goed voor je!

Wat is Shea Butter

Shea Butter heeft normaal gesproken een harde structuur. Tenminste, als je het bewaart op kamertemperatuur. Het product smelt echter net als boter wanneer het in contact komt met je huid. Shea Butter heeft haar naam hier ook aan te danken. Dit middel is er echt voor mensen die zichzelf goed willen verzorgen. Het product kent enorm veel voordelen. Hier kan je in de volgende alinea meer over lezen.

Wat is Shea Butter en wat zijn de voordelen?

Shea Butter is een product dat een hoop voordelen te bieden heeft. Heb jij een droge huid in de winter? Gebruik dan dit product! Dit product zal jouw huid namelijk laten stralen! Heb jij een droge huid in de zomer? Dan kan je dit product ook gebruiken! Shea Butter is zoals al eerder gezegd 100% natuurlijk. Het verbetert de elasticiteit van de huid en het zorgt voor hydratatie. Dit zorgt ervoor dat jij veroudering van de huid tegengaat. Dit is iets dat veel mensen willen en daarom is dit product anno 2019 erg populair!

Butter