Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Wijnproeverij Enkhuizen

2 min gelezen

Een wijnproeverij in Enkhuizen organiseren? Dan kunt u dit gerust overlaten aan Your Choice Catering, want naast dat wij verstand hebben van lekker eten, hebben we ook verstand van een glas goede wijn.

Your Choice Catering heeft professionele sommeliers in dienst ze kunnen u bij elk catering arrangement de juiste wijn adviseren. Wilt u een wijn proeverij organiseren als onderdeel van uw bedrijfsuitje? Ook dat kan Your Choice Catering voor u regelen. Met de topwijnen van Your Choice Catering brengen wij de kers op de taart.

your-choice-catering-300x114

U proeft onze passie voor wijn

Your Choice Catering organiseert een wijnproeverij niet als op zichzelf staand evenement. Wij organiseren een wijnproeverij als een deel van één van onze cateringconcepten.

Wilt u een personeelsdag organiseren of heeft u een jubileum? Dan is een wijnproeverij echt een mooie aanvulling op uw evenement. Your Choice Catering kan u dus zeker een wijnproeverij aanbevelen bij bijvoorbeeld een privé diner, een teamevenement en een familiedag.

Wij bieden u de beste combinatie

Your Choice Catering biedt u de beste combinatie aan van wijn en spijs. Wij bieden u naast heerlijke wijn ook heerlijk eten aan, wat perfect past bij de verschillende wijnen. Natuurlijk mogen uw wensen en eisen hiervan afwijken, als u iets anders voor ogen heeft.

Zo overleggen wij graag samen met u over eventuele aanpassingen, ook wanneer het om budget gaat. Wij bieden u wijn uit elke windstreek aan, passend met een geweldig evenement voor u. Dus wilt u meer weten over wat Your Choice Catering u aan kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.