Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Wil je er deze lente comfortabel bij zitten? Kijk dan eens naar deze tuinmeubelen!

2 min gelezen

Mijn eerste bericht moest in het teken staan van een heerlijke en frisse levensstijl, zo met de blik op de lente gericht. En wat beter dan te verhalen over de eigen achtertuin, die je met groot gemak om kunt toveren tot een heerlijke, eigen plek? Vandaar in dit bericht een tip met betrekking tot de tuinmeubelen van Tuinmeubel.nl, die met recht bijzonder te noemen zijn.

Stevige en duurzame tuinmeubels

Zelf kreeg ik afgelopen week de tuinmeubels van mijn keuze geleverd – en heb ik daarop slechts twee dagen hoeven wachten. Onbegrijpelijk vind ik voorts dat ik voor de levering zelf ook niets heb hoeven betalen. We kunnen dus wel stellen dat dit bedrijf een enorm goede service heeft. Bovendien is de set zelf ook erg bijzonder, kijk maar even met me mee.38

Bovenstaande set tuinmeubelen heeft de zeer Hollandse naam Edwin en is te verkrijgen via de website en tevens webshop van het bedrijf. Heuglijk nieuws is overigens nog dat de set sterk is afgeprijsd op dit moment, dus wees er snel bij. In plaats van bijna dertienhonderd euro betaal je nu nog geen 750 euro voor de set, hetgeen een korting van wel 550 euro behelst. Mij kwam dit voordeel goed uit, want een chique lifestyle kan dus ook goedkoop zijn! 

 

Misschien had ik de set anders ook wel gekocht overigens, want ik viel als een blok voor de charme en klassieke uitstraling van de banken – die tegelijkertijd toch ook weer zeer modern is. Het materiaal bestaat onder meer uit wicker, hetgeen zeer populair is tegenwoordig en dikwijls wordt gebruikt in dit soort tuinsets. Geen wonder ook, want het materiaal is enorm duurzaam. Dat betekent dat het niet alleen jaren – of zelfs decennia – mee kan, maar ook dat je het gedurende alle seizoenen buiten kunt laten staan. Ik zou de set in winters weer overigens wel afdekken met een hoes, maar feit blijft dat deze tuinmeubelen zeer stevig zijn!39