Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Bel de belastingtelefoon!

1 min gelezen

Ben jij bekend met de belastingtelefoon? Afgelopen week wilde ik namelijk alle gegevens invoeren voor de jaarlijkse aangifte. Toch merkte ik dat er een hoop voor mij was ingevuld waar ik niks van wist. Ik kon het ook met geen mogelijkheid aanpassen waardoor ik het heb afgesloten. Uiteraard baalde ik als een stekker aangezien de aangifte voor de belasting op tijd opgestuurd moet zijn. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken wat de reden hiervan is dat ik het niet zelf kan aanpassen.

Hulp gevonden

Binnen enkele minuten ben ik terecht gekomen op de website van belastingtelefoon. Zij maken het mogelijk om alle vragen te beantwoorden welke voor mij niet duidelijk zijn. Je raad het al wel, ik heb contact gezocht met dit bedrijf. Alle vragen welke ik had kon ik eenvoudig aan hen stellen. Hier heb ik ook direct een duidelijk en goed antwoorden op gekregen. Het belangrijkste hiervan is toch echt het feit dat ik het nu wel begrijp! Dat was voorheen nog niet het geval waardoor ik mijn aangifte ook niet heb af kunnen maken.

Nu dat dit allemaal voor mij duidelijk is, heb ik mijn computer weer opgestart om mijn aangifte af te ronden. Gelukkig stond alles nog zoals ik het had afgesloten waardoor het mij weer tijd scheelt. Alles nagekeken en vervolgens mijn aangifte bevestigd zodat ik hem kan verzenden. Tot mijn verbazing krijg ik dit jaar zelfs geld terug!