Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Buttons bestellen is hier makkelijk!

2 min gelezen
buttons bestellen

Het boeren levenbuttons bestellen

Buttons bestellen voor ons evenement deed ik gemakkelijk via internet. Vroeger moest je hiervoor veel moeite doen, maar met een paar klikken waren ze naar ons onderweg. Wij hebben binnenkort een festiviteit omdat ons bedrijf 50 jaar bestaat. Hiervoor worden alle (oud-)medewerkers uitgenodigd met hun families. Daar worden teams van gevormd waarmee ze spellen gaan doen gerelateerd aan onze branche. Wij maken oplossingen voor boeren, dus alles zal te maken hebben met het leven op het platteland. Zo gaan ze een kruiwagenrace houden. Er zullen ook andere leuke wedstrijden gehouden worden, zoals wie het snelste een koe kan melken. Het gaat natuurlijk wel om een neppe koe, want anders zou het heel zielig zijn.

Ibuttons bestellenk heb er zin in

De team duidelijk aangeven wilde ik doen met buttons, die ik toen dus moest bestellen. Daarvoor ben ik op zoek gegaan naar een goedkope oplossing. Toen kwam ik uit bij Buttons van Floris. Hier heb je een heel groot assortiment, allemaal tegen erg lage prijzen. Dat sprak me direct aan, net zoals de korte levertijd. Ik heb van tevoren even gebeld om zeker te weten dat ik ze op tijd in huis zou hebben. Daar werd onwijs vriendelijk op gereageerd, wat me veel vertrouwen gaf in hun kunnen. Inmiddels heb ik ze ontvangen en ben ik meer dan tevreden. Nu kan het echt beginnen, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik wil deze site aan iedereen aanraden die op zoek is hiernaar; of het nu zakelijk of particulier is.