Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een gezellig en spannend dagje escape room Arnhem

1 min gelezen

Wil je er graag even met vrienden tussenuit? Of heb j een personeelsuitje? Maar weet je nog niet wat jullie willen gaan doen? Ga dan naar de escape room Arnhem! Dit is een leuk, gezellig en spannende dag voor jong en oud.

Wil je een intense en spannende escape room, welke zich afspeelt in meerdere ruimtes en kamers? En wil je in een groep tot 24 personen spelen? Dat Kan bij escape room Arnhem!

Wanneer je voor escape room Arnhem kiest, kan je kiezen uit 3 verschillende escape rooms. Zo kan je kiezen voor escape room Het Landhuis, escape room De Kerkers of escape room De Nachttrein.

Wat is een escape room?

Een escape room is een populaire live-action game waarbij het doel is om te ontsnappen uit een kamer. In teamverband gaan je samen met je teamgenoten de uitdaging aan in een race tegen de klok. De uitgang vind je alleen wanneer je alle puzzels en raadsels succesvol weet op te lossen. Alleen met inventiviteit en samenwerking kom je eruit. Een escape room is een indringende en unieke ervaring die collega’s, vrienden, familie en kennissen bindt en bijblijft.