Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een hippe lifestyle uitstralen? Laat dan je eigen petjes bedrukken!

2 min gelezen

Vandaag een bijdrage met betrekking tot niet alleen het uitstralen van je eigen lifestyle maar ook de manieren waarop je dit kunt overbrengen op en naar anderen. Heb je namelijk het idee dat je een goed ontwerp in huis hebt en zoek je een manier hier een commercieel succes van te maken? Lees dan verder en kom erachter wat Maxilia voor je kan betekenen – of voor mij althans heeft betekend. In dit bericht zal ik dieper ingaan op de mogelijkheden tot petjes bedrukken bij Max Caps, onderdeel van Maxilia.

Een keur aan mogelijkheden op het gebied van petjes, hoeden en mutsen

Max Caps is een dochterbedrijf van het overkoepelende Maxilia, een van de ongeveer vijftig. Op dit onderdeel, en dat zul je ook wel merken als je op de link klikt en de website even bekijkt, vind je alles wat met petten, hoeden en mutsen te maken heeft. Maxilia is een producent van op maat gemaakte en gepersonaliseerde relatiegeschenken en promotiegoederen en het idee van genoemde website is dat je hier je eigen mutsen, hoedjes en petjes bedrukken kunt.
Je hebt totaal de vrije keuze in het soort ontwerp dat je wilt laten afdrukken, want er staan vele verschillende modellen op de website die elk ook weer in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. De keuze is er oprecht reuze, en ik als incidentele ontwerper pak daar mijn voordeel uit. Meestal laat ik mutsjes bedrukken met daarop een van mijn ontwerpen, of laat ik het er zelfs op naaien bijvoorbeeld, en deze vinden altijd gretig aftrek. Maar het is ook weleens voorgekomen dat ik een vissershoedje liet bedrukken met een tekening van mijn hand, en ook trucker caps zijn altijd zeer populair. Neem eens een kijkje op de website en ontdek wat de mogelijkheden voor jouzelf kunnen zijn!