Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een moderne en goede helm

2 min gelezen
Motorhelm

Waar vroeger de helm alleen werd gedragen ter bescherming, is het tegenwoordig ook een belangrijk element van je uitrusting voor op de motor. Verschillende modellen met andere functies  zorgen ervoor dat je altijd een helm vind die niet alleen perfect past, maar ook nog eens leuk is. Een motorhelm van Voordeelhelmen is op ieder vlak de gewenste helm die je zoekt, het belangrijkste kenmerk is dat alle helmen een keurmerk hebben. Bij de aankoop weet je dus zeker dat je een veilige helm hebt.

Motorhelm

Soorten helmen

Een helm is verplicht wanneer je op de motor wilt rijden, dit betekent niet dat je vast zit aan een soort helm. Een motorhelm van Voordeelhelmen zijn er in diverse modellen, bijvoorbeeld een systeemhelm of een echte crosshelm. Iedere rijder is anders en vraagt ook een andere helm, ben je die stoere motorrijder of rijd je alleen in het weekend een toertocht. In de winkel kunnen ze je goede informatie passen welke helm past bij welke rijstijl, want ook dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel.

Vervang je helm als dit nodig is

Onderschat niet van welke waarde een helm is op het moment dat je valt, daarom moet je een helm ook vervangen als deze hard is gevallen of het tijd is voor vervanging. Een motorhelm van Voordeelhelmen gaat over het algemeen 4 tot 5 jaar mee, dat is ook afhankelijk van het materiaal waarvan deze is gemaakt. Ook voor andere beschermingsmiddelen kun je terecht bij voordeelhelmen, wat is er nu mooier dan bij een flitsende helm ook een flitsend motorpak te hebben?

Meer verhalen