Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Een vriendin van mij is aan het daten via Lexa

2 min gelezen

logoWelkom allemaal weer op mijn blogpagina. Ik zie dat ik de laatste tijd steeds meer volgers krijg. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit van te voren niet verwacht had. Het blijkt dat jullie mijn stukken interessant vinden of iets aan mijn tips hebben. Zo heb er vandaag ook weer een, namelijk de site dating-sites-vergelijken.nl. Een vriendin van mij had zich laatst ingeschreven op de datingsite Lexa. Ondanks dat zij een knappe vrouw is met inhoudt, kreeg zij het maar niet voor elkaar om een blijvende jongen te vinden. Dit is natuurlijk erg jammer, zo doet wel haar best maar op een of andere manier lukt het steeds niet. Vandaar dat zij online daten eens een poging wou geven. Ik moedigde dit natuurlijk aan, want wie zegt dat je de ware niet online kunt vinden. Vooral door de technologie die we hebben is online daten normaal. Helaas is dit kwartje nog niet bij iedereen gevallen. Je kunt via datingsites makkelijk in contact komen met mensen en er achter komen of die klik er is. Bij mijn vriendin is dit nog niet gebeurd, al heeft ze wel een paar matches. Veel datingsites kosten ook geld, sommige hebben dit er niet voor over, wat natuurlijk heel begrijpelijk is. Via dating-sites-vergelijken.nl kun je filteren op bepaalde dingen om zo de ideale datingsite te vinden.

 

Geld besparen door te filteren

e-darling-150x150Een van de grootste voordelen die ik persoonlijk vind aan deze vergelijkingssite is dat je er geld mee kunt besparen. Want sommige melden zich overal voor aan en betalen het betreffende bedrag. Maar door juist van de voren te filteren en de recensies te lezen weet je wat je aan zo’n site als Lexa of eDarling hebt. Door de positieve en negatieve verhalen van bestaande klanten kom je niet voor verrassingen te staan. Want wanneer het aankomt op liefde wil je het natuurlijk wel goed doen.

 

 

Meer verhalen

2 min gelezen