Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Goedkope kapsalon Mijdrecht

1 min gelezen

Het onderwerp van vandaag is een goede Kapsalon Mijdrecht! Ik zelf vind het belangrijk om er qua verzorging goed uit te zien. Niet is dit alleen voor mijzelf maar ook omdat ik werkzaam ben in de sales. Als werknemer in de sales is het van belang om er representatief uit te zien. Maar al maandenlang was ik ontevreden over mijn haar. Mijn haar werd niet goed geknipt rondom mijn kruin. Hierdoor leek mijn kruin op een kale plek waar ik mijzelf enorm aan ergerde. Op een begeven moment ben ik dan ook op zoek gegaan naar een kapper, die mijn haren wel goed kon knippen. Zodoende ben ik in aanraking gekomen met deze kapsalon Mijdrecht.

 

Een goede service

Op de website stond veel interessante informatie weergeven wat mij heeft doen overhalen tot het maken van een afspraak. Onmiddellijk viel het mij op dat de service geweldig was want om 18:00 uur sluit de kapperszaak op de woensdag. Echter omdat ik dringend moest worden geknipt was er voor mij een gaatje te vinden om 18:00. Simpelweg omdat zij geen klanten willen afwijzen. Zij doen er namelijk alles aan om u als klant tevreden te stellen.

 

Geweldig resultaat

Dezelfde werd ik geknipt en  toen de kapster klaar was bekeek ik mijn haar. Mijn haar was in een perfect model geknipt en er was nauwelijks iets te zien van mijn kruin. Sindsdien ben ik trouwklant bij deze kappers omdat zij kwaliteit leveren, een goede service verlenen en lage prijzen hanteren!

Meer verhalen