Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Grote sinaasappelboom kopen

2 min gelezen

Lees hier over een grote sinaasappelboom kopen bij Tropic trees. Kiezen voor een citrus is een goede keuze, want een citrus heeft mooi loof. Daarbij groeien er prachtige bloesems in die lekker ruiken, en zijn de vruchten meer dan mooi om te zien, want je kunt ze eten. Citrus is enkel een verzamelnaam. Een granaatappel- citroenen- limoenen- is naast de sinaasappelboom allen een citrusboom. Bij een grote sinaasappelboom kopen ook nog wat andere citrusbomen, en die in een groepje in de tuin planten, is mooi om te zien. De bloesems en vruchten zijn net dat beetje anders, een exotische boomgaard realiseren is een aanrader.

Tropic trees heeft meer unieke bomen te koop

Een grote sinaasappelboom kopen is een keuze. Hierin moet je wel rekening houden dat een boom in de tuin het uitzicht kan belemmeren. Als je voor een grote boom gaat waar je onderdoor kan kijken dan zijn er belemmeringen met lichtval. Velen doen dat bewust om de tuin tijdens hitte af te koelen. Sterker nog, een grote boom in de tuin koelt de hele stad af. Mocht je kampen met een kleine tuin, je wilt geen belemmeringen met uitzicht en lichtval, dan kun je bij Tropic trees ook kleine boompjes kopen waar je overheen kan kijken. Tropic trees heeft meer dan citrusbomen.

Een mix van exotische bomen in de tuin is mogelijk

De boom in de tuin is dus weer helemaal hip. Een hittegolf is minder heftig als er een verkoelende boom in de tuin staat die schaduw geeft. Een grote sinaasappelboom kopen kan dan een keuze zijn, maar bij Tropic trees kun je ook een vijgen- olijf- of palmboom kopen. Ook hierin geldt, hoe groot is de tuin? Een grote boom gaat goed bij een diepe tuin zodat de boom ver van de gevel staat. Mocht dat niet het geval zijn. Tropic trees heeft ook kleine boompjes. Iedere tuin is compleet te maken met de bomen van Tropic trees.