Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Haal hier je brommerrijbewijs!

1 min gelezen

Vandaag is het tijd voor een nieuw artikel. Ik ga het vandaag hebben over het brommerrijbewijs. Vroeger hoefde je hier geen rijbewijs voor te hebben maar tegenwoordig zit dit net even anders. Om op een brommer te mogen rijden moet je namelijk zo’n rijbewijs halen.

Voordat het mogelijk is om hier examen in te doen moet je natuurlijk eerst goed kunnen scooterrijden. Dit moet je leren en daar zijn rijscholen voor. Verder moet je net als met het auto rijbewijs eerst je theorie ophalen voordat je op mag voor het praktijkexamen. Het is daarom handig om hier een cursus voor te volgen zodat de kans groot is dat je in een keer je theorie binnenhaalt en je dus op kan voor praktijk. De reden dat ik het hierover heb is omdat ik een aantal jaar geleden, voordat ik mijn autorijbewijs haalde mijn brommerrijbewijs gehaald heb. Dit heb ik toen gedaan bij rijschool Wesseldijk. Zij hebben mij goed klaargemaakt voor het examen en daardoor slaagde ik in een keer.

Fantastische rijschool!

Ik kreeg een dag cursus en na die dag lessen ben ik meteen opgegaan voor het praktijkexamen. Ik slaagde dus in een keer en daarom is deze rijschool een echte aanrader. Ik heb hier later ook nog eens mijn auto rijbewijs gehaald want dat bieden ze ook aan. Dit heb ik ook in een keer gehaald en daarom ben ik zeker te spreken over deze rijschool en ik zou het dan ook zeker aanraden.