Kevin Lange

Alles over sport, mode en voeding

Hip de lente in? Laat je eigen zonnebrillen bedrukken!

2 min gelezen

Op zes maart jongstleden berichtte ik al over de mogelijkheden die je bij Maxilia hebt om je eigen mutsen en petten te laten personaliseren en ik wilde daar vandaag nog iets aan toevoegen. Het is immers heerlijk weer vandaag en dus is er feitelijk niets toepasselijker dan het ook eens over de lente te hebben. Over zonnebrillen bedrukken gesproken namelijk, wist je dat je dit bij Max Zonnebrillen, ook een tak van Maxilia, kunt laten doen?

Creatief aan de slag en je eigen zonnebril bedrukken

Max Zonnebrillen is onderdeel van Maxilia, net zoals Max Caps dit is. Heb je die vorige al eens gecheckt en ben je creatief aan de slag gegaan? Laat je inspiratie dan nog maar eens de vrije loop en bedenk wat een afbeelding je ook kwijt zou kunnen op zonnebrillen. Je kunt bijvoorbeeld een of beide pootjes van de zonnebril laten bedrukken met wat je maar wilt.

 

Laat je een pootje bedrukken van bovenstaande zonnebrillen, dan kost dit je, met een afname van honderd stuks, nog geen tweehonderd euro – inclusief álles. Dat betekent dat je productiekosten, die voor een geheel eigen en unieke bril, nog geen twee euro per stuk bedragen. Wil je ze vervolgens weer slijten aan anderen, dan kun je de prijs bijvoorbeeld ver(drie)dubbelen en hou je er een mooi zakcentje aan over. Je hoeft er dan bovendien respectievelijk maar vijftig of ongeveer dertig te verkopen om uit de gemaakte kosten te komen.

 

Bovenstaande bril is bovendien nóg goedkoper, want even vergelijkend, bestel je er hiervan honderd, dan betaal je nog geen 190 euro. Je let echt op de centen met brillen als deze – en je hebt tóch een volkomen originele en mooie bril! Klik op de afbeeldingen om direct door te gaan naar de productpagina.